Klass 5

Välkommen till klass 5

I klassen är vi 30 positiva och nyfikna elever och vi arbetar tillsammans med vår lärare, Anette Junebjörk och klass-assistenten Amanda Lövström-Nord.

Snart är det slut på tiden på Gamla Uppsala skola och vi ska ut på nya äventyr i andra skolor. Det ska bli både spännande och pirrigt. Vi har gjort mycket under de sista veckorna på skolan och det har bl.a. varit friidrottsdag på IFU Arena och friluftsdag vid Storvad.  Vi har också avslutat ett projekt i engelskan med att presentera olika länder i världen och det var kul!

Nu ska vi som sagt lämna skolan och det sista vi ska göra är att spela brännboll mot lärarna, det gör klass fem varje år. Hittills har inte många femmor vunnit, men vi hoppas på att vi ska bli en klass som gör det.

Glad sommar!!

Bildresultat för solsken

Var nyfikna.   Frågar man inget får man inget veta.     Kunskap är coolt.

22 augusti 2017