Klass 3B

Vi är en klass på 24 nyfikna, härliga barn. Vi älskar att spela teater och samarbeta ofta i olika grupper. Vi är duktiga på att fråga och hjälpa varandra i klassrummet. Vi har ett positivt inlärningsklimat och vi är måna om att alla ska ha det bra i klassen.

Vi jobbar mycket med att utveckla språket och tar ofta in klassens Ipads och datorer i undervisningen. Vi jobbar också gärna med att skriva, räkna och lära oss mer om vår natur och samhället runt omkring oss. Vi har många roliga läromedel att jobba med i klassrummet. En av favoriterna är ABC-klubben i svenska. Vi håller nu på att läsa ”Nyckeln till skatten”

Vi som jobbar i klassen är Lotta W Mattsson (klasslärare) och Magnus Eriksson (assistent)

Varmt välkomna att hälsa på oss

13 augusti 2015